Ny bild

Jag har precis fixat en ny bild på min kamera till inlägget om min kamerautrustning. Är otroligt nöjd med bilden!

Canon EOS 450D

Tags: , ,

8 Kommentarer till “Ny bild”

  1. Anna skriver:

    Ärligt, 2000 spänn för en liten j*vla bild, vilken överdrift! kom igen, hon skulle ju aldrig ha gjort så med flit efter att redan ha frågat dig… haidis.se alltså…

  2. johanna skriver:

    Förstår inte riktigt grejen med att anmäla en typ 15-årig tjej för bildstöld och sedan fakturera henne med 2000 kronor. Först kunde du väl sagt till iallafall. Ganska sniket. Alla gör misstag..

  3. sv; det första du rabblade upp verkar riktigt bra, ljuskänsligt också 🙂 dock lite för dyrt för min smak, hade tänkt mig 4000 ungefär 😛

  4. Linda skriver:

    Johanna: Jag har inte anmält henne, var har du fått det ifrån?

  5. jenny skriver:

    tycker det är lite dålig stil och onödigt att haidi måste betala 2000 för bilden, eftersom det självklart inte var medvetet.. annars tar du fina bilder.

  6. Matilda skriver:

    kan inte du förklara lite eller visa hur man redigerar sånna bilder på bästa sätt med bäst resultat av vit bakgrund som denna bild?

  7. emma skriver:

    onödigt och dålig stil att anmäla haidi för bildstöld utan att säga nånting innan. det var ju inte medvetet och det visste du nog.

  8. Linda skriver:

    emma: Läs inlägget jag skrivit om bildstölden samt alla tillhörande kommentarer, jag har ingen lust att upprepa det jag redan skrivit.

    Detta kan jag dock upprepa: Jag har aldrig anmält en människa i hela mitt liv.

Lämna en kommentar