Svartvitt

Jag är med i Gunnars fototävling där temat är svartvita bilder.

Mitt bidrag är en bild på en solnedgång över Chicago. Bilden är tagen från 94:e våningen i John Hancock Tower och till vänster i bilden ser man Sears Tower, eller Willis Tower som skyskrapan numera heter, som är Amerikas högsta byggnad.

Chicago

Tags:

4 Kommentarer till “Svartvitt”

 1. Jeanette says:

  gu vilken vacker bild och vy! :)

  Ha en fin dag
  Kram

 2. Tack så mycket! :) Det är roligt att sitta och leka fram saker sådär.

  Grymt snygga bilder! Hur länge har du fotat? Jag är rätt ny med fotandet och vill gärna utvecklas. ^^

 3. Kul! Jag har haft systemkamera i ca ett halvår nu, och innan det har jag inte haft nån annan kamera än på mobiltelefonen. xD Jag tycker att det är jättekul, skulle vilja åka runt i världen nu bara för att fota. ^^

 4. Klaus says:

  hej linda,
  den här bilden är den kulaste svartvit-bilden jag har sett sedan länge! den vinner, självklart!!!!
  klaus

Lämna en kommentar