Att tentaplugga är långtråkigt…

Hur intressant eller ointressant ett ämne än är så är det aldrig kul att flera dagar i sträck konstant sitta och läsa, läsa, läsa, läsa, läsa, skriva, skriva, läsa, skriva, läsa, skriva, skriva och så vidare… Jag är uttråkad! Men jag är ganska stolt över mig själv också, det var länge sedan jag pluggade så här duktigt till en tenta. Efter torsdag blir det lugnare, ser fram emot det!

Jag vill ut i solen och leta vårtecken!

Krokus

Tags:

1 kommentar till “Att tentaplugga är långtråkigt…”

  1. malin skriver:

    Hejsan! Ser att du äger ett Canon EF 100mm f/2.8 macro USM objektiv. Jag äger själv en Canon Eos 450D, och nu i födelsedagspresent funderar jag på att önska mig ovanstående objektiv, det verkar vara rätt val för mig eftersom att jag älskar och har fastnat för macro fotografering, men har även läst att det är ganska brett och kan användas till porträttfotografering. Har läst recensioner osv. Vad har du för tankar kring detta objektiv? Är det ett bra val eller har du andra tips? Tacksam för svar 🙂 gillar dina bilder i bloggen!

Lämna en kommentar