It’s mine!

Beställde igår, fick hem den idag.

Jag älskar den! :D

Canon EOS 7D

Tags: ,

5 Kommentarer till “It’s mine!”

 1. klaus says:

  Grattis! det är ju verkligen en proffs kamera! hoppas du har skoj att använda den. jag är ju lite avundsjuk, men i realiteten skulle jag inte ha tid att verkligen ta nyttja av den. lycka till!….och jag väntar att se resultat!
  hälsningar fraan schellbronn, klaus

 2. Brorsan köpte sig en 7D ett halvår efter han köpte 50D och nu har han beställt en 1D som han väntar ska komma i veckan :P Därför jag fick köpa den här “gamla” kameran av honom ;) hur är 7D:an då?

 3. å va underbart med ny kamera! :D

  sv: Tack så jättemycket :)
  Kram

 4. Krille says:

  Tjena Linda
  Jag pratade med en snubbe som körde med en gammal EOS 1 MKll igår. Jag blev lite förvånad över att han körde på Av jämt. [anledningen till att inte jag kör Av, Tv är att det blir för mycket felexponeringar] Men han sade att ettan var hundraprocentig, vilket jag svårt att riktigt tro på :) Hur upplevde du skillnaden mellan 450D & 7D exponering på Av läget när du tog det klivet? Om du kommer ihåg :>

Lämna en kommentar