3 år!

Min och älsklingens 3-årsdag firas med supergod mazarintårta, som jag har bakat 🙂

Mazarintårta

Mazarintårta

Tags:

3 Kommentarer till “3 år!”

 1. Fia skriver:

  Grattis!!!
  Vilken mumsig tårta.

 2. Marko skriver:

  Hejsan! Ville bara säga att det är en riiktigt bra blogg du har, Jag blir inspirerad direkt och din blogg hamnar i mina favoriter.

  Jag är helt ny inom fotografering men jag är ute nästa varje dag med min Canon Eos 500D för att lära mig nytt, men jag känner att mina objektiv inte är dom bästa. Jag har standard objektivet som är canon EFS 18-55mm och en canon EF 75-300mm f/4-5.6 objektiv. Kan du rekommendera nåt billigt och bra objektiv? ( jag gillar att fota allt möjligt ).

  Och ett stort tack för att du visar hur man kan Fotoredigera.

  Tack// Marko

  P.s: härlig tårta

 3. Linda skriver:

  Marko: Hej! Tack för de fina orden, kul att du gillar min blogg! Blir jätteglad 🙂

  Ett objektiv jag absolut rekommenderar är Canon EF 50/1,4 USM. Det är skarpt, ljusstarkt, litet och väldigt prisvärt. Är ju dock fast brännvidd, men 50mm fungerar till det mesta! Det otroligt billiga Canon EF 50/1,8 II håller nästan samma klass bildmässigt, men låter mer, är långsammare och känns plastigt.

  Vet inte vilken prisklass du vill ligga i, men Canon EF 17-40/4 L USM och Canon EF 70-200/4 L USM blir du inte besviken på, det lovar jag! Inte bildkvalitetsmässigt i alla fall 🙂 Man får mycket för pengarna.

  Lycka till med fotograferandet!

Lämna en kommentar