Fototävling

Jag är med i Christian’s fototävling där du kan vinna valfria fototillbehör hos fotofyndet.se till ett värde av 400:- . Vill du också vara med? Klicka här!

Den här bilden tävlar jag med:

Hoppas ni inte är trötta på den. Har väl publicerat den ett par gånger tidigare 8)

Tags:

4 Kommentarer till “Fototävling”

 1. mariem skriver:

  tack för besöket och kommentaren i min blogg! Visst är det en CD-skiva som fått stå modell till min bild.
  Urläckert foto du visar upp här!

 2. P&T Fotoblogg! skriver:

  Helt otroligt vacker bild!

 3. P&T Fotoblogg skriver:

  Sv; Vad roligt! 🙂

 4. Tim, fotoblogg skriver:

  Tack så jättemycket, kul att höra 😀

  Tråkigt att din bild inte kom med, jag tycker den är mer spännande än några av de andra bidragen i finalen måste jag säga, bilder på löv med vattendroppar har man sett förr, men det här är ett ovanligare motiv! Däremot tror jag inte den görs rättvisa i litet format på internet, ska nog hänga som ett stort panorama på en vägg eller något 🙂

Lämna en kommentar