Grattis på 25-årsdagen älskling!

Önskar du vore här nu så jag kunde ge dig världens största kram!

Jag köpte en sak till dig, hoppas du gillar den smiley

090210

Tags:

3 Kommentarer till “Grattis på 25-årsdagen älskling!”

 1. Mysmasken skriver:

  Åh, vilken fin bild 🙂 Snart har du din älskling hemma 😀

 2. La Familia skriver:

  Jättefin ros! Tar du mycket foto, vad har du för kamera? Min förra kamera var mycket bättre, trots att den var lite sönder. Men så blev den snodd och jag var tvungen att köpa en ny. Inte lätt att hitta en ny bra. Letade i tester, och det stod att min Fuji kamera var bäst i test i den prisklassen. Nöjd… nja, den kunde varit bra mycket bättre. Ha en bra dag!

 3. Tim, fotoblogg skriver:

  sv: Ja, det var väldigt speciellt ljus, kunde inte låta bli att fota! Tack så mycket 😀 hah, ja, originalet är en väldigt tråkig bild skulle jag säga.

  Fin rosbild, härligt mjukt ljus!

Lämna en kommentar