Rösta!

Jag är med i La Fotos tävling, som den här veckan har ’alla hjärtans dag’-tema, med den här bilden. Gå dit och rösta senast imorn kl 16:00!

3 Kommentarer till “Rösta!”

 1. Tim, fotoblogg skriver:

  Tack!

  Nu är jag lite sent ute för att rösta, och jag såg att en vinnare utsetts. Jag måste bara säga att jag fann din bild helt klart fotografiskt bäst.

 2. Tim, fotoblogg skriver:

  tack själv!

  Jag använder en canon 40d till det mesta, oftast kör jag nog mitt 17-55 och 70-200, de är riktigt bra faktiskt. Skulle dock vilja ha ett objektiv som ger riktigt ordentlig vidvinkel! Vad använder du för något? =)

 3. Tim, fotoblogg skriver:

  Oh, okej, missade den kategorin! Ja men en 450D är ju inte dumt, knappt någon skillnad bildmässigt iaf. Såg att du har 17-40L, ett sånt har jag också, verkligen schysst objektiv =) Just nu är det lite överflödigt dock, pga 17-55.

Lämna en kommentar