Horses

090622

Hade tänkt lägga upp lite fler hästbilder nu, men det får vänta tills jag kommer hem till Sthlm igen. Känns som jag redigerar i blindo när jag inte har en bra, högupplöst bildskärm som visar rätt färger… Den här bilden ser ut att ha en grön beläggning på Axels dator, men på min egen går det mer mot rött. Usch vad irriterande. Har jag min stora bildskärm hemma vet jag iaf att bilderna blir som jag vill, sen bryr jag mig inte om nån tittar på bilderna på en skärm som bara visar gråskalan :P

Imorn bär det av till Orsa Grönklitt! Har varit där några gånger, men isbjörnsparken, som dessutom är världens största, är ju ny! Tänkte säga hej till Wilbär och Ewa :)

Tags: ,

1 kommentar till “Horses”

  1. Jennifer says:

    oj, så långt tänkte inte jag eftersom jag länkade till sidan som hade bilden (A)

Lämna en kommentar