Fotobojkott

Det verkar som att stora delar av pressen, bland annat DN, Aftonbladet och Expressen, kommer fotobojkotta Britney Spears konsert på Globen den 13 juli. En del av anledningen är att ”arrangören kräver att pressfotograferna ska skriva på ett avtal som ger henne copyright till bilderna, och rätten att bestämma över vilka bilder som får publiceras”. Helt galet skulle jag säga.

DN:s bildchef säger att de inte kommer fotografera om inte kontraktet rivs. Det bästa hade kanske varit att bojkotta konserten totalt och inte skriva om den heller. I Tyskland gjorde de så och det gav resultat.

Jag är för en fotobojkott i det här fallet! Kraven som Britney Spears ställer är helt orimliga och personligen så bryr jag mig inte om det inte blir några bilder från konserten.

DN: Bojkott av Britney Spears

Tags: , , , , ,

1 kommentar till “Fotobojkott”

  1. Ja i bland kan man ju funderar vem artisterna tror att dom är?? Är man en känd artist som hon så tycker jag också man ska finna sig i att det finns folk som bevakar henne på hennes konserter, ja det ska vara bojkott helt klart, vansinnigt dåligt tycker jag också.

Lämna en kommentar