Vinnarna i PC för Allas “fototävling”

Nu är vinnarna utsedda i sommarens fototävlingar. Måste säga att personerna som utsett vinnarna varken kan något om sommar eller fotografi. Verkar troligt att en dator slumpat fram vinnarbilderna i sommartävlingen. Har sett många otroligt mycket somrigare och fotografiskt bättre bilder i tävlingen. Synd att datorn inte lyckades pricka in någon av dem att ge 14000 kronor till.

Vesslor är söta och bilden är kanske helt okej, men hallå.. Hur somrig är den på en skala?

Smultron på ett strå… Det lönar sig tydligen att fuska iaf.

Resten av bilderna får tala för sig själva…

Tags: , ,

4 Kommentarer till “Vinnarna i PC för Allas “fototävling””

  1. Junior says:

    Jag gillade faktiskt minken lite. Hur många minkar ser du andra tider på året? Mink är ett sommardjur. Men frågan är om det inte är mer tur än skicklighet som har givit upphov till den bilden. Jag tror att det är lite som Tommy Glandins Mink (www.tommyglandin.se) rätt tid, rätt plats och rätt inställning vid rätt tillfälle.

  2. Linda says:

    Junior: Vet inte vilken mink du babblar om.. Vesslor lever iaf året runt om du inte visste det. Det finns insekter som bara lever över sommaren, men vesslan är alltså ingen sådan. De går inte heller i ide på vintern, så man kan lika gärna få syn på en vessla då som under resten av året. Junior, tänk lite innan du skriver…

  3. Junior says:

    Att tänka innan man skriver, det är ju lite som att tänka innan man talar, då blir man ju så otroligt tyst.

  4. Hm, jag är inte så impad…

Lämna en kommentar