Dalarna imorgon

Imorgon åker jag och Axel till sommarstugan utanför Leksand! Jag kommer vara där fram till efter midsommar, ska bli härligt!

Blomma i skogenCanon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4 USM

Vad gäller mötet med csn så verkar det inte ha gått som jag hoppades. Det är rent utsagt förjävligt att csn behandlar oss studenter, Sveriges framtid, så här. Att studera på en teknisk högskola är inte lätt. Självklart är det kul, men även otroligt krävande, stressigt och stundom tårfyllt och sömnlöst. Det finns inget skönare än att kunna pusta ut efter sista tentan för terminen och sedan få njuta av ett underbart sommarlov! Men nej, det fick jag ju inte, för då skickade csn en faktura på 6192 kr, trots att jag pluggat MER än heltid båda terminerna detta läsår. En fet jävla smäll på käften är vad det är. Tack för den…

DN – CSN i möte om studenter i kläm

SVD – CSN håller fast vid lånåterkrav

Tags: ,

1 kommentar till “Dalarna imorgon”

  1. Krille skriver:

    Är det bara teknik eleverna som dom ger sig på?

Lämna en kommentar