Skogspromenad

Här kommer en bild från idag när jag var ute. Fler bilder kommer, vill inte visa alla på en gång!

Jag ska förresten fotografera två bröllop i slutet av/efter sommaren, ett i augusti och ett i september. Fantastiskt roligt och spännande!

Blomma i skogenCanon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4 USM

Som ni kanske minnskräver csn tillbaka 6192 kr av mig. Jag överklagade, men fick avslag. Imorgon kl. 11:00 hålls ett möte mellan de berörda skolorna och csn. Jag hoppas verkligen att de hittar en lösning så att jag, och alla tusentals studenter som är drabbade, inte tvingas betala tillbaka flera tusen kronor helt felaktigt! Enligt mig finns det ingen annan logisk lösning än att csn tar tillbaka sina galna återbetalningskrav, men man vet aldrig hur de som styr tänker. Håll tummarna för att mötet slutar bra!

DN – ”Regelverket för studiestöd måste anpassas till verkligheten”

SVD – Inlägg CSN:s regler

Tags: ,

1 kommentar till “Skogspromenad”

  1. Junior skriver:

    Det ser ut som skvattram. Om det är det ska man gnugga bladen mot huden så slipper man myggen.
    (Men frågan är om det hjälper mot andra blodutsugare som CSN)

Lämna en kommentar