Halvårsdag!

Idag är det 6 månader sedan jag startade den här bloggen!

Igår var jag och Axel hemma hos mina föräldrar och åt middag, gott! Testade enbensstativet lite och tog bilderna nedan. Ljuset var inte det bästa att fota i eftersom det var skugga från huset. Därmed kom stativet till nytta, speciellt för den nedre bilden!

090712
090712

Tags:

5 Kommentarer till “Halvårsdag!”

 1. Lina skriver:

  Hurra hurra!
  Många fina bilder, insekter och smådjur i närbild är extra roligt eftersom man sällan hinner se hur de verkligen ser ut när de surrar förbi =) Hoppas att allt är bra med dig!

 2. *SVAR:* okej 🙂 tack detsamma,

 3. Olof skriver:

  sv: ja jag vet, fast problemet är att de sitter typ dygnet runt och klickar upp sina bilder, så det händer närstan INGENTING när man klickar ner dem haha. jag fick ingen respons fören efter tävlingen, då de skrev på hemsidan att de hade hört om fusk osv..

 4. Mathias skriver:

  Tack så mycket :).
  Detsamma!!
  Wow mycket fina bilder!

  denna sida ska ja spara =)

 5. jasmina skriver:

  gud vad jag älskar dina bilder!
  jätte fina:)
  men var har du gjort din header?;p vad för program?

Lämna en kommentar