Fartyg

Var vid Oxdjupet i Stockholms skärgård igår och fotade stora båtar! Här är några av kryssningsfartygen och två färjor (Tallink och Viking Line) som jag fick på bild:

OxdjupetThomson Spirit

OxdjupetMSC Orchestra

OxdjupetVision of the Seas

OxdjupetVision of the Seas

OxdjupetBaltic Queen

OxdjupetOcean Majesty

OxdjupetViking Cinderella

När solen sken blev bilderna riktigt fina tycker jag! Vad tycker ni? Är ganska maffigt att se så stora fartyg åka genom Stockholm skärgårds trängsta passage.

Tags: , , , , , , , ,

7 Kommentarer till “Fartyg”

 1. Rolig hobby att fota Båtar ;D
  Finns en kille på tuben som har som hobby att åka olika hissar och filma, Ska ni bli ett team? Nerå, det är lite små cool att dom enorma båtarna kan åka igenom. av bilderna så gillar jag Vision of the Seas bilden.

  Men fetaste båten är ju MSC Orchestra, haha

 2. Mathias says:

  jaa det är lite konstigt det där..en där som har snittat 9.0 sen igår morse. konstigt :P ,

  fina bilder på båtarna =), gillar MSC Orchestra, den såg maffig ut =)..

 3. pian says:

  Hejsan! Jag är med i en fototävling och skulle verkligen behöva din röst! Hoppas du ställer upp, ha en bra dag! Kram http://www.svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=823&image_id=2636

 4. Sv:
  Jag tar i google analytics reda på vilken sida personer landat på när de bildgooglat till min hemsida. T.ex. har många hamnat på min sida med Hjularöd slott. Alltså tar jag och bildgooglar på ordet Hjularöd slott, både via Bling, google och Yahoo. När jag fotograferat demonstrationer brukar jag även googla på just namnet på demonstrationerna. Alltid någon som återpublicerat bilder därefter.

 5. sent svar här, men tack iaf! =)

  stämmer att det inte varit så mycket aktivitet här, inte varit särskilt mycket på internet den senaste tiden. bloggsemester kanske man kan kalla det.

  jag tycker det blev fina bilder, rena. Vilka flashiga namn alla fartyg har förresten, liksom; “vision of the seas”

 6. klaus says:

  hej linda,
  jag har just bläddrad genom din hemsida. det blir ju bara bättre och bättre…..
  det är alltid fascinerande att titta på de stora fartygen när de passerar oxdjupet.
  klaus

 7. Amy says:

  Hej!
  Vet inte var exakt jag bör lämna kommentarer, men tar här då. ;)
  Jättefina bilder! Jag ser inga blodiga katter alls. :P
  Konstigt nog så är det alltid fint väder när du tar bilder. :P Nu ska jag titta ordentligt här när jag äntligen får öppna din hemsida. Fattar inte varför den blev spärrad. Taskigt och jättedumt att spärra alla websidor “du vet vem” inte känner till. :S
  Kramar kramar!!!

Lämna en kommentar